Kedvencek temetője 2020 szereplők

<p>Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel.</p>

A film középpontjában a Creed család áll, akik egy Maine állambeli országúti házba.

Eddig 12014 alkalommal nézték meg.

Jason Clarke. Egy olyan hely szomszédságába költöztek, melyet gyermekek építettek összetört álmokból.

Dr. Creed és családja a Maine állambeli kisvárosba költözik. Amikor a kislányuk macskáját elüti a kamion, az apja szeretné feledtetni a történteket. Kedvencek. A legtöbb család számára a költözés maga az újrakezdés.

Dr.

Ez az aprócska földdarab egy rejtélyes indián temetkezési helyet rejt, mely a feltámasztás erejével bír. A legjobb filmek egy helyen és napi rendszerességgel frissítve. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be. Böngészés. Feltöltés. Loopr. A hullaházban vállal munkát.

Jason Clarke profilképe Jason Clarke.

Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik.

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed. A hátborzongatás nagymestere, Stephen King elviszi. Creed és családja a Maine állambeli kisvárosba költözik. A filmet Mary Lambert rendezte 1989-ben.

A nagy hatású Stephen King regény alapján készült film Dr. Anthony Edwards profilképe Anthony Edwards. Chase Matthews. Louis Creed. John Lithgow profilképe. Az újragondolásnak létjogosultságot ad. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki. See all related.